Σύνδεση/Εγγραφή
elen

 

Όροι Χρήσης

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Το discoverminoapediadas.gr ΔΕΝ παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες κανενός είδους.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο του discoverminoapediadas.gr είναι πρωτότυπο. Αποτελεί δημιουργία που προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Δεν επιτρέπεται κανενός είδους αντιγραφή ή αναπαραγωγή του συνόλου ή και τμήματος της ιστοσελίδας, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δημιουργού της.

Τα κείμενα της διαδικτυακής πύλης είναι πρωτότυπα. Την επιμέλεια και την συγγραφή τους έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία..

Αποποίηση Ευθύνης

Το discoverminoapediadas.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια για την διασφάλιση, των εν λόγω δεδομένων καθώς και για την ακρίβεια των στοιχείων πάρα ταύτα δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό. Το περιεχόμενο του discoverminoapediadas.gr παρέχεται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Το discoverminoapediadas.gr δεν αποδέχεται και δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο. Το discoverminoapediadas.gr διατηρεί το δικαίωμα να παύσει ή/και να αφαιρέσει περιεχόμενο κατά την κρίση του χωρίς καμία προειδοποίηση.

espa
Share This